Hem > Hundbett och Statistik, Media och Kamphundar, Statistik > Medias Rasguide för Journalister

Medias Rasguide för Journalister


Medias Rasguide för Journalister

Medias Rasguide för Journalister

Medias Rasguide för Journalister


 1. 2013/06/01 kl. 8:36 e m

  Tog mig friheten o twittrade om detta 😉
  /marie
  https://twitter.com/Dustratracing

 2. 2011/11/25 kl. 9:07 f m

  Väldigt talande:) Har tingat en liten Amstaffvalp och har redan stött på en hel del fördomar. Googlar därför på i första hand vetenskapliga artiklar och statistik som talar emot dessa fördomar. Mina föräldrar är inne på sin andra Staffordshire bullterrier och båda hundarna har varit helt underbara. Den första var lika gammal som min äldsta dotter och levde tills hon blev 16 år. Maken till barnkära och lojala hundar får man leta efter. Har länge tänkt att skaffa hund, men inte riktigt vetat vad jag varit ute efter. Nu föll det sig så att en släktings tik fick elva små Amstaffvalpar och efter noga övervägande kom jag fram till att en sådan passar mig utmärkt. Jag har två unghästar som jag tränar (med postitiv förstärkning) och jag behöver en hund som orkar hänga med på långa turer i skog och mark samtidigt som den skall vara en trevlig familjemedlem och acceptera våra sju katter. Detta är spännande och roligt även om nackdelen är att människor är rädda för rasen, vilket vi naturligtvis skall försöka råda bot på:) Tack för en jättefin blogg med sunda och givande inlägg./Viveca

  • 2011/11/25 kl. 9:21 f m

   Tack snälla =) och lycka till med din valp.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: