Hem > Hundar > Gångstråk, hundgårdar och hundrastgårdar i Stockholm

Gångstråk, hundgårdar och hundrastgårdar i Stockholm


Ett tips,

Gångstråk Stockholm Välj bland 19 gångstråk i och runt Stockholms stad. Varje gångstråk presenteras med en beskrivande text kring det som är karaktäristiskt för sträckningen och de miljöer som passeras. Informationen och detaljerade kartor för varje stråk kan laddas ned som en Acrobat-fil (pdf). http://www.stockholm.se/KulturFritid/Park-och-natur/Friluftsliv/Gangstrak-Stockholm/?minlista=

 

 

Karta med hundrastplatser och hundgårdar i Stockholm http://www.stockholm.se/-/Karta/?lager=159662#lager=159662&centerposition=6580248%2C1623488&zoom=70

Hundrastgård Hundrastgård är ett mindre inhägnat och uppskyltat rastområde för hundar på gräs- eller grusyta. Här kan hundar släppas lösa.

Hundrastplats En hundrastplats är ett friare rastområde som inte är inhägnat. Där får hunden springa lös under förutsättning att du har den under uppsikt och att den kommer när du kallar på den. Som hundägare är du alltid ansvarig för den skada som hunden kan vålla. ●Under perioden 1 mars till den 20 augusti ska du vara särskilt noga med att ha tillsyn över din hund ute i naturen för att inte störa de vilda djur som har ungar. ●Hundar ska hållas kopplade utom på de hundrastplatser som kommunen anordnat. ●Tikar ska under löptid vara kopplade när de vistas utanför inhägnade områden. ●Hundar får inte vistas inom vissa områden eller på vissa badplatser. Läs mer och se var förbuden gäller i de lokala ordningsföreskrifterna, se länk nedan. ●Du som har hund ska alltid se till att din hund inte orsakar skada eller obehag för andra

Kategorier:Hundar Etiketter:
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: