Hem > Uncategorized > HUNDBYSTER

HUNDBYSTER


HUNDBYSTER,
Så här tar du bilderna, följ bara exemplen här bredvid. Försök att hålla samma höjd när du går runt din hund – 2 profiler, 2 halvprofiler, 2 rakt framifrån (en på samma avstånd som de andra samt en närbild på nosen), och 1 bild uppifrån. Avstånd ca 1 meter. Det är bra om du har en neutral bakgrund så att man ser hundens konturer så bra som möjligt. Undvik starkt solsken (för starka skuggor). Det kanske är bra om ni är två, om hundens uppmärksamhet är på dig, sittande, och en annan som tar bilder. Kanske du känner någon som är duktig med kameran? Har du tillgång till en fotograf så är det ju ingen nackdel, eller kom till ateljén här i Visby så tar vi bilder & skannar i 3D utan extra kostnad. http://www.stoneface.nu

Kategorier:Uncategorized Etiketter:, , , , ,
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: